Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Update voor Windows 10

Servicepacks en updates zijn belangrijk voor de veiligheid van uw data en bestanden. Een servicepack wordt niet automatisch geïnstalleerd.
De Update-assistent kan je helpen met het bijwerken naar de nieuwste versie van Windows 10.

.

Note:

 • Wanneer de Update voor Windows 10, mei 2020 gereed is voor uw apparaat, kan deze worden gedownload vanaf de pagina Windows Update in Instellingen.
  Kies een geschikt tijdstip voor het downloaden van de update. U moet vervolgens uw apparaat opnieuw opstarten en de installatie voltooien.
  Daarna werkt uw apparaat met Windows 10 versie 2004. (Als u wilt controleren of de update van mei 2020 al wordt uitgevoerd, selecteert u Geschiedenis van updates weergeven op de instellingenpagina voor Windows Update.) Houd ook rekening met het volgende:  

  • Als u de update nu wilt installeren, selecteert u Start  > Instellingen  > Bijwerken en beveiliging  > Windows Update. Selecteer vervolgens Controleren op updates. Als er updates beschikbaar zijn, installeert u deze. 
  • Als versie 2004 niet automatisch wordt aangeboden via Controleren op updates, kunt u deze handmatig ophalen via de update assistent.
  • Als u problemen ondervindt met het bijwerken van uw apparaat, inclusief problemen met eerdere grote updates, leest u de algemene correcties op Problemen oplossen met het bijwerken van Windows 10. U kunt ook Problemen met Windows Update oplossen om het probleemoplossingsproces stap voor stap te doorlopen.
  • Zie Ruimte vrijmaken als u door Windows Update bent gewaarschuwd dat er onvoldoende ruimte op uw apparaat is om de update te installeren.