Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Telefonie

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud of op uw eigen telefooncentrale afgeleverd.
Onze telefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP).  Met Go Compleet en Horizon betaal je per gebruiker en niet voor de telefooncentrale, kortom: het levert jou alleen maar een enorme besparing op!  Lezer ICT regelt verder alles, van nummerbehoud tot installatie.
Je bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Go Compleet

Onbeperkt bellen – zonder contract

Go Compleet is de ideale oplossing voor ZZP, Winkels en MKB. Voor een vast laag bedrag per toestel, krijg je een complete telefoon centrale oplossing met onbeperkt bellen naar vast en mobiel.

Leverbaar binnen 24 uur met uw eigen regionummer of maakt u gebruik van het gratis standaard 085 nummer, wat wordt meegeleverd bij het 1e toestel.

Lees verder

Horizon

Complexe mogelijkheden maar dan simpel

DeanOne Horizon is de opvolger van Compleet en DeanOne Pro. De VoIP oplossing voor het MKB, maar ook voor een Service Desk. Geen beperkingen alleen maar voordelen en mogelijkheden.

Met de Integrator bent u in staat uw outlook, crm- of eigen software te koppellen aan uw telefonie en zijn buitendienst medewerkers niet meer afhankelijk van een vast werkplek.

Lees verder

VoIP Verbinding

Internetlijn voor VoIP

Om zeker te zijn dat uw telefonie met prioriteit wordt afgehandeld op uw internetverbinding bieden wij voor een vast bedrag per maand een secure VoIP kanaal op een internet verbinding.

Elke locatie heeft een scala aan mogelijkheden met diverse leveranciers voor verbindingen. Lezer ICT helpt u graag bij het kiezen van de ideale oplossing, om uw werk maar ook uw telefonie ongestoord te gebruiken.

Lees verder

Mobiel

Flexibele Abonnementen

Lezer ICT biedt u scala aan mogelijkheden voor Voice en Data abonnementen met korte of langere looptijd. Snelle levering mogelijk binnen 2 uur tijdens kantoortijd.

Voor onze Wholesale 4G oplossingen maken we gebruik van T-Mobile netwerk. Maar u kunt ook terecht voor andere providers. Belangrijk is dat wij het beheer voor uw uitvoeren met een persoonlijk advies. Ook leveren wij de apparatuur !

Lees verder

SIP Trunk

Voor je eigen telefooncentrale

Voor het koppelen van uw huidige telefooncentrale of bij het uitfaseren van een ISDN verbinding, heeft u bij Lezer ICT een scala aan mogelijkheden voor een SIP trunk.

Naast de lage prijzen per maand, bieden wij ook een oplossing voor vrijwel onbeperkt bellen naar vast en mobiel op basis van een Sip Trunk. Maatwerk voor bedrijven die niet voor verrassingen willen komen te staan.

Lees verder

Microsoft Teams

Samenwerken maar dan goed !

Microsoft Teams is de ideale oplossing om van uit verschillen locaties samen te werken, te vergaderen, bestanden te delen, maar ook om te bellen vanaf uw PC, Mac, Tablet of Mobile.

Niet alleen intern videobellen maar ook naar uw relaties vanuit uw Office software. Teams wordt standaard meegeleverd bij uw Office 365 Suite, het bellen naar buiten regelen wij voor u. Ook de benodigde trainingen.

Lees verder

Cloudtelefonie, Hosted Telefonie, IP-telefonie of Hosted VoIP, is definitief doorgebroken en MKB-bedrijven stappen massaal over. Verschillende begrippen voor hetzelfde. Wij noemen het cloudtelefonie, dean cloud telefonie. dean one biedt cloudtelefonie voor ZZP, MKB en Corporate. Voor ieder van deze segmenten heeft dean one een specifiek product.