Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Windows 11 download

Windows 11 downloaden

Hieronder vind je drie opties voor het installeren of maken van Windows 11-media. Kijk welke optie voor jou het meest geschikt is.

Als je een upgrade uitvoert van Windows 10, raden we je aan te wachten totdat je via Windows Update wordt geïnformeerd dat de upgrade klaar is voor je pc.

Raadpleeg vóór het installeren de app Pc-statuscontrole om te zien of je pc voldoet aan de minimum systeemvereisten voor Windows 11 en controleer de laatste informatie over de Windows release voor bekende problemen die voor jouw apparaat van invloed kunnen zijn.

 

Windows 11-installatieassistent

Dit is de beste optie om Windows 11 op je huidige apparaat te installeren. Klik om te beginnen op Download nu.

Installatiemedia voor Windows 11 maken

Als je een schone installatie van Windows 11 op een nieuwe of gebruikte pc wilt uitvoeren of Windows 11 opnieuw wilt installeren, kun je met deze optie het hulpprogramma voor het maken van media downloaden om een opstartbare USB of dvd te maken.

Windows 11-schijfkopiebestand (ISO) downloaden

Deze optie is voor gebruikers die een opstartbaar installatiemedium (USB-stick, dvd) of een virtuele machine (.ISO-bestand) willen maken om Windows 11 te installeren. Deze download is een ISO met meerdere versies die je productcode gebruikt om de juiste versie te ontgrendelen.