Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Panda Email Protection

 

 

Panda Email Protection

E-mailbeveiliging

Meerlaagse bescherming voor uw bedrijfsmail tegen alle soorten malware en spam.

E-mail Protection beschermt onmiddellijk en effectief tegen virussen en spam middels online scans, die worden uitgevoerd op de servers van Panda Security.

Dankzij de geavanceerde cloud-gebaseerde scantechnologie is er geen extra infrastructuur nodig om aan de slag te gaan.

95% van de e-mail die bedrijven bereikt, is geïnfecteerd en / of spam. Email Email Security filtert e-mail vanuit de cloud voordat deze uw netwerk betreedt. Slechte beveiliging van e-mailbeveiliging kan leiden tot latentie, downtime van e-mailserver, onbeschikbaarheid van het netwerk, productiviteitsverlies en verstoring van bedrijfsactiviteiten. Panda Email Protection vereist geen clientinfrastructuur, biedt onmiddellijke, effectieve bescherming tegen virussen en spam en is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.

 

 

Robuuste bescherming

De antivirusengine benut de maximale detectie- en beschermingsmogelijkheden.

Eenvoudig beheer

Beveiliging kan via de webconsole altijd en overal worden beheerd. Installatie verloopt moeiteloos.

Bedrijfscontinuïteit

De 24×7 servicebeschikbaarheid biedt continue en veilig e-mailtoegang.

Bewaking en rapportage

Het dashboard biedt een dynamisch overzicht van de systeemstatus en voorziet in rapporten voor gebruikers en beheerders.

 

 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

 

Eenvoudig beheer

Met Panda Email Protection kunnen beheerders beveiligingsprofielen per gebruiker, bedrijf of domein configureren. De webconsole is altijd en overal toegankelijk – stelt beheerders in staat gebruiksbeleid en quarantaines voor de hele organisatie te beheren.

Maximale bescherming

Panda Email Protection bevat krachtige antivirus- en antispam-engines die in de cloud worden gebruikt, zodat dit geen invloed heeft op uw netwerk.

Het bestaat uit een meerlaagssysteem van filters voor inkomende en uitgaande e-mail, met behulp van meerdere verbindingen, antivirus- en inhoudsfilters om de meest effectieve beveiliging te leveren.

Bedrijfscontinuïteit

Panda Email Protection biedt continue e-mailtoegang en gebruik via de webconsole. Bovendien kunnen gebruikers met een webmailservice te allen tijde berichten opstellen, ontvangen en verzenden.

In het geval van een e-mailserverstoring blijft Panda Email Protection inkomende e-mail ontvangen en opslaan om het af te leveren wanneer de server wordt hersteld. Gedurende deze tijd hebben gebruikers toegang tot hun e-mail via webmail of het dashboard.

Echte tijd Monitoring & rapporten

Het Panda Email Protection-dashboard biedt beheerders een dynamisch overzicht van de systeemstatus en filteractiviteit voor verschillende tijdframes.

Het biedt rapporten voor gebruikers en beheerders en stuurt filterinformatie naar bedrijfs- en domeinbeheerders.

 

Resources:

Panda Email Protection Datasheet

Panda Security Page