Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Microsoft Kaizala

Maak kennis met

Microsoft Kaizala

Het antwoord van Microsoft op zakelijke communicatie

Wat en waarom

Zeg hallo tegen Microsoft Kaizala, een zakelijk alternatief voor Whatsapp. In deze applicatie is het niet alleen mogelijk om berichten naar je collega’s en ze te bellen, maar met Kaizala is het ook mogelijk om het volgende te sturen: Aankondigingen, Aanwezigheid, Controle lijsten, Enquetes , Facturen, Taken en Trainingen. Maar het handigste is dat u kunt inloggen met uw office account en kan verbinden met iedereen in uw bedrijf. Kaizala was origineel alleen een applicatie voor je telefoon om met collega’s te communiceren, maar het is ondertussen verder uitgegroeid. Er is nu ook een web applicatie voor uw desktop. Deze is bereikbaar met Chrome, Microsoft Edge en Safari. In de web applicatie kan je wel een stuk minder dan op de telefoon, maar de benodigde functies zijn er nog wel gewoon.

Waar is het handig voor

Voor veel mensen is kaizala nog onbekend, voor deze reden staan hier wat redenen en voorbeelden waarvoor je kaizala zou kunnen gebruiken.

Persoonlijk gebruik

Voor persoonlijk gebruik werkt Kaizala redelijk, je persoonlijke contacten zijn vaak makkelijk te onderscheiden van je collega’s. Ook is het erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Hierdoor kan iedereen het gemakkelijk gebruiken.

Voor bedrijven

Omdat Kaizala van Microsoft is is het beter beveiligd dan de concurrentie. Voor die reden worden er ook vaak back-ups gemaakt. Verbinden met collega’s is ook erg simpel gemaakt, het enige wat je hoeft te doen is uw werk account koppelen aan uw Kaizala account.


Kaizala’s dev platform

Met Kaizala kun je ook programmeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk op Kaizala te integreren in je website met webhooks. Ook heeft kaizala een API waarmee gewerkt kan worden. Ook is het mogelijk om Kaizala te laten Verbinden met Power Automate, een tool waarmee je werkprocessen kunt automatiseren.


De prijs

De prijs voor pro is gerekend zonder BTW en is per maand voor één gebruiker. Een Kaizala pro account is inbegrepen met een Office 365 abonnement.

Gratis

Kaizala APP

 • 1:1 en aanpasbare groupchats
 • Media en documenten delen
 • Ingebouwde app’s voor vragenlijsten en aankondigingen
 • Werk management
 • Offline en 2G support

 

€1,25

Kaizala PRO

Alles van kaizala free plus:

 • Groep management
 • Gebruiker management
 • Maak publieke groepen
 • Deel zelfgemaakte acties
 • Geavanceerde analyses
 • Systeem integratie en automatie met Kaizala API’s

De standaard versie is gratis te gebruiken, voor de Pro versie kunt u contact met ons opnemen.
De software is ook beschikbaar in het Nederlands.

De conclusie

Het is een redelijk alternatief voor zakelijke communicatie. Dit komt door de overzichtelijke interface en en het makkelijk kunnen verbinden binnen het bedrijf. Ook voor technische mensen is het handig om te gebruiken IVM het developers platform dat er voor is opgezet. En omdat het door Microsoft zelf is gemaakt gaat het goed samen met andere Microsoft applicaties.