Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Yealink Teams Telefoons

Breed bereik | Betrouwbaar | Toekomstbestendig

Yealink-videoapparaten voor Microsoft zijn ingebed met de Teams / SFB-applicatie voor een consistente gebruikersinterface waarin de bel- en vergaderfuncties van Teams / SfB zijn geïntegreerd. De one-stop-portfolio van Yealink maakt het klanten gemakkelijker om de oplossingen te kiezen die ze zoeken en kan eenvoudig samenwerken met apparatuur van uw huidige leverancier.

 

Yealink T56A

Buy Yealink SIP-T58A Teams Smart IP-Phone (T58A-TEAMS)

Datasheet

De Yealink SIP-T56A is een gebruiksvriendelijke Smart Media telefoon, waar de gebruiker mee kunt video bellen met HD-geluidskwaliteit. Dit toestel werkt op basis van het Teams interface en beschikt over een 7-inch multifunctioneel touchscreen.

De Yealink SIP-T56A is voorzien van een ingebouwde webbrowser, agenda functie en gespreksrecorder. Daarnaast beschikt het toestel over interne bluetooth.
Daarnaast staat de Smart Media-telefoon voor een balans tussen eenvoud en innovatie. Het biedt een alles-in-één communicatie oplossing voor de professionele medewerkers van vandaag.

 

Yealink CP700

 

Datasheet

De CP700 werkt effectief samen met jouw laptop. Hij is eenvoudig te koppelen aan elke laptop met bluetooth, beschikt je laptop niet over bluetooth. Geen nood, er is ook een uitvoering met bluetooth dongle, welke je eenvoudig via de USB-ingang aansluit.

HD-audio biedt een helder en natuurlijk geluid. Met de omnidirectionele microfoon en full-duplex kunnen deelnemers aan de vergadering worden gehoord en betrokken bij de vergadering.
De CP700 is mobiel met het elegante en lichtgewicht ontwerp (220 gram) en is ideaal voor zakelijke professionals onderweg met het beschermende etui.

 

Yealink T55A

Datasheet

De Yealink SIP-T55A is gecertificeerd voor Microsoft Teams en zorgt voor een naadloze gebruikerservaring. Bedien het toestel via het intuïtieve 4.3 inch touchscreen met Teams interface en voer gesprekken in hoge audiokwaliteit. Met USB 2.0 poort voor een headset of Bluetooth dongle.

VoIP telefoon met 4.3″ touchscreen
Met de Yealink T55A breidt u de functies van Microsoft Teams uit naar uw bureautelefoon. Het toestel draait op Android en is voorzien van een 4.3 inch touchscreen met het vertrouwde Teams interface. De naadloze koppeling met Teams zorgt er onder andere voor dat inkomende oproepen direct binnenkomen via de Yealink T55A.

Yealink CP960

      De bronafbeelding bekijken

Datasheet

De Yealink CP960 is een IP vergadertelefoon van uitstekende kwaliteit, geschikt voor middelgrote en grote vergaderzalen. U kunt hem indien gewenst gemakkelijk uitbreiden met 2 extra uitbreidingsmicrofoons die apart verkrijgbaar zijn.

De vergadertelefoon heeft een 5-inch touchscreen en is uitgerust met Android software. Dit maakt de CP960 een extreem gebruiksvriendelijke vergadertelefoon, voor diegenen die gewoon zijn met het Android operation-system te werken. U kunt tot maximaal 5 deelnemers uitnodigen voor een vergadergesprek. Deze kunnen allemaal op voorhand worden uitgenodigd, of tijdens het gesprek gemakkelijk worden toegevoegd, zonder onderbrekingen.

 

Resources

Yealink Video Solutions for Microsoft