Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Go Compleet

VoIP maar dan Compleet

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. Go Compleet is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). Je hoeft bij Lezer ICT niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert jou alleen maar een enorme besparing op! Lezer ICT regelt verder alles, van administratie tot installatie. Je bent dus werkelijk van alle zorgen af!

Geen wurgcontracten, maar gewoon betalen voor wat u gebruikt. Schaalbaar en per maand opzegbaar. Beste Prijs-Prestatie verkrijgbaar in de markt en u betaald helemaal niets extra voor de Cloud Telefooncentrale. Alle beschikbare opties zijn vrijwel zonder kosten te gebruiken en zelf in te regelen op onze web-portal.
Wij verzorgen voor U de gehele implementatie, configuratie, instructie en support. Heeft u een nieuwe gebruiker, bel ons dan en de volgende dag krijgt u de telefoon aangeleverd, volledig automatisch geconfigureerd.

Go Compleet is altijd inclusief onbeperkt bellen naar vast en mobiel in Nederland, of tegen meerprijs Europa of zelfs met wereld dekking.

Met APP op uw mobiel kunt van onbeperkt bellen ook gebruik maken van de zakelijke nummers en blijft het Mobiel nummer privé. Graag laten wij u alle opties zien tijdens een webinar.

De voordelen

De meest moderne telefooncentrale op basis van het Broadsoft platform.

Vanaf je smartphone je vaste nummer beheren en uitbellen met je vaste telefoonnummer.

Integratie met Outlook en alle gangbare CRM-systemen.

Vast mobiel integratie ( VaMo om met het zakelijk nummer uit te bellen vanaf je mobiel ).

Inclusief keuzemenu, groepen, wachtrij, voicemail(2email) en vele andere functies.

Revolutionaire beheerportal met een zeer gebruiksvriendelijke interface.

Een receptioniste dashboard voor afhandeling van je telefonie, optioneel verkrijgbaar.

Onbeperkt bellen naar Nederland, Europa of de hele wereld.

HD (High Definition) gesprekskwaliteit.

.

.

.

.

Simpel beheer

Via de webportal kunt u snel aanpassingen maken en uw bereikbaarheid op de gewenste momenten aanpassen.
Keuzemenu’s en wachtrijen zijn standaard beschikbaar, maar ook de PC plug-in die op uw desktop  telefonie opties toevoegt voor elke gebruiker.

 

Offerte ?