Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

SpamExperts

About us

SpamExperts, opgericht in 2005 en overgenomen door SolarWinds MSP in augustus 2017, is snel uitgegroeid tot een toonaangevende e-mailbeveiligingsprovider voor serviceproviders en bedrijven over de hele wereld. SpamExperts heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland, met een tweede kantoor in Boekarest, Roemenië.

Waarom zou u kiezen voor smapexperts?

 

Onze missie is om e-mail wereldwijd te beveiligen. Het bedrijf is er trots op premium services aan te bieden en wil de markt leiden in productnormen. Tegelijkertijd streven we ernaar om concurrerende en op maat gemaakte bedrijfsoplossingen te bieden, gecentreerd rond de behoeften van de klant. Wij richten ons op het leveren van duurzame resultaten en overtreffen in elk aspect van ons bedrijf. SpamExperts biedt meer dan 2000 serviceproviders in meer dan 90 landen.

 

Waarom zou u kiezen voor SpamExperts Inkomend Filter?

 

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen
SpamExperts past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.

Ontdek nieuwe spam- en malwareuitbraken direct
SpamExperts past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Verbeter e-mailcontinuïteit
Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit  van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van Spamexperts inkomende e-mail in de wachtrij.

Verbeter de efficiency van uw middelen en bespaar tot 80% van uw huidige hardwarebronnen!
Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam.

Verhoog de productiviteit van werknemers en wees in volledige controle van uw e-mailstromen
Met onze gebruiksklare SaaS e-mailfiltersystemen wordt de tijd die verloren gaat met het verwerken van spam tot een absoluut minimum beperkt, waardoor alle gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun eigenlijke werk.

 

Tweevoudige Toeppassingsmogelijkheden

Kies tussen onze redundante Hosted Cloud of implementeer het Inkomende Filter direct op uw Local Cloud hardware.

Gebruiksgemak

Het toevoegen van uw domein aan de bestemmings-emailserver en de eenvoudige wijziging in mx-bestande kan volledig worden geautomatiseerd. Dat is alles wat u hoeft te doen!

Filterkwaliteit en efficiency

De ongeëvenaarde kennis van SpamExperts is het directe gevolg van het verwerken van miljoenen e-mails iedere seconde van de dag. Onze inkomende e-mailfilters hebben een toonaangevende ratio van bijna 100% filteraccuratesse met bijna 0 fout-positieve filtering.

Integratie en Automatisering

SpamExperts levert kant-en-klare add-ons waarmee het Inkomende Filter kan worden geïntegreerd in de meest gebruikte controlepanelen en andere e-mailsamenwerkingstools (cPanel, Odin Service Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem en Open-Xchange).

Ondersteunde Mailservers

Onze oplossingen zijn volledig onafhankelijk en ondersteunen alle SMTP compatibele e-mailservers (zoals Exchange mail filter, Zimbra mail, Postfix mail filter, Exim, Gmail en Lotus).

Volledige Ondersteuning en Updates

Het Inkomend Filter van SpamExperts wordt volledig beheerd, onderhouden, gemonitord en up-to-date gehouden door ons team en real-time gesynchroniseerd met onze centrale databases wereldwijd.

Quarantaine & Rapportage

Wij bieden een complete log-search tool met geavanceerde quarantaine-opties om de status van alle e-mails te controleren die onze systemen passeren.

Afleveringswachtrij

De afleverwachtrij-optie van SpamExperts zorgt voor een extra redundantieniveau wanneer de bestemmingsserver onbereikbaar is. Berichten die in de wachtrij zijn geplaatst, worden naar de bestemmingsserver gepusht zodra die weer bereikbaar is, waardoor e-mail niet verloren gaat of wordt teruggestuurd naar de afzender. E-mail in de wachtrij kan worden benaderd en gelezen via de online interface.

Beheer

Met onze centrale multi-level web interface heeft u toegang tot verschillende toestemmingsniveaus, brandingopties, en andere functionaliteiten zoals automatische gebruikersherkenning, bijlagebeheer en white- en blacklistingtools.

 

Waarom kiezen voor het Uitgaande Filter van SpamExperts?

 

Voorkom IP blacklisting

De installatie van het Uitgaande Filter van SpamExperts helpt u om af te komen van zwakke plekken in uw netwerk en brengt de tijd die u kwijt bent met verwijderen terug tot een minimum.

Bescherm uw merk en infrastructuur

SpamExperts zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat u onderdeel bent van het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.

Voorkom hoge boetes

Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het Uitgaande Filter van SpamExperts is een robuuste oplossing die voorkomt dat uw organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.

Verbeter het beheer van misbruik

Met onze Uitgaande Filter service kunt u heldere en beknopte rapporten creëren die duidelijk maken welke gebruikers / accounts uw aandacht behoeven, en die deze automatisch blokkeert.

 

 

Duale Toepassing

Het Uitgaande Filter kan worden toegepast in de redundante SpamExperts Hosted Cloud of direct op uw hardware (Local Cloud). Bovendien kan het worden gebruikt als een SMTP server voor uitgaande e-mail  (gebruikersauthenticatie) of als een smart host setup (om al het uitgaande verkeer door het systeem om te leiden).

Integratie en Automatisering

SpamExperts levert kant-en-klare add-ons om het Uitgaande Filter volledig te integreren in de bekende controlepanelen en andere e-mailsamenwerkingstools (cPanel, Odin Service Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem en Open-Xchange).

Ondersteunde E-mailservers

Onze oplossingen zijn volledig onafhankelijk  en ondersteunen alle SMTP compatibele e-mailservers (onder andere Exchange mail filter, Zimbra mail, Postfix mail filter, Exim, qmail en Lotus).

Rapporten en Ondersteuning

Naast ARF rapporten en automatische gebruikersblokkering, onderhoudt SpamExperts nauwe banden met de RBL bedrijven en beveiligingsbedrijven in de branche. Voor hulp om met hen in contact te komen zijn wij slechts een muisklik bij u vandaan.

Software Updates & Onderhoud

Verspil uw tijd niet met het bijhouden van een administratie van uw systeem! Ons team zorgt voor het volledige beheer, onderhoud, monitoring en bijwerken van de diensten voor u!

Beheer

De gebruiksvriendelijke interface van SpamExperts biedt verschillende toestemmingsniveaus, branding opties, automatische gebruiker / account detectie, white- en blacklisting tools, en nog veel meer!

Waarom e-mailarchivering toevoegen aan uw licentie?

 

Back-up van en eenvoudige toegang tot bedrijfsgegevens

Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Voldoe aan compliance-voorschriften

E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Verbeter de performance van uw IT systeem

E-mailarchivering in de cloud elimineert problemen met opslag op lokale servers en voorkomt overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Vereenvoudig beheer met snelle geïndexeerde zoekopties

Individuele of massa-heraflevering van veilige, geëncrypteerde en gecomprimeerde e-mails, zijn slechts twee van de mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mailstromen van uw bedrijf.

 

 

 

 

Over Archiveringscompliance

Het is internationaal verplicht om e-mail te archiveren met een veilige archiveringsmethode die voldoet aan de geldende wet- en

regelgeving.

 

Regelgevende instanties op internationaal, landelijk, regionaal, provinciaal en branche-niveau (FRCP, FOIA, SOX, HIPAA,

FINRA, GLBA, NYSE, NASD, SEC, HITEC en andere), eisen archieven die aan aan wet- en regelgeving voldoen, redundant zijn uitgevoerd en eenvoudig  toegankelijk zijn. eDiscovery heeft toegevoegde waarde voor de compliance-verplichtingen van organisaties, die desgevraagd documentatie uit e-mailarchieven op korte termijn moeten kunnen lokaliseren, veiligstellen en gebruiken.

 

Duale Toepassing

Onze e-mailarchiveringsoplossing kan worden toegepast in de redundante SpamExperts Hosted Cloud of op uw eigen hardware met onze Local Cloud.

Journal Archivering

Door (activiteitenrapport-) archivering op de server kunnen eindgebruikers gearchiveerde e-mails niet wijzigen. Door alle inkomende en uitgaande e-mailcommunicatie op deze wijze vast te leggen, kunnen organisaties zich houden aan de geldende regelgeving en organisatiegebonden compliance-vereisten.

Compliance en Continuïteit

Zorg ervoor dat u kunt voldoen aan alle eDiscovery- en regelingsverzoeken. Archiveer, benader en bekijk bedrijfskritische e-mails – zelfs als uw lokale e-mailinfrastructuur niet online is.

Gegevensbescherming

Onze service maakt een back-up van al uw belangrijke e-mails, archiveert met compressie en encryptie en zorgt voor efficiënte en veilige databeveiliging.

Zoeken en Ophalen

Zoek en haal e-mails eenvoudig op met de geïndexeerde zoekfunctie. Binnen de e-mailarchivering van SpamExperts zijn zoekopdrachten per domein of per eindgebruiker mogelijk met een scala aan zoekparameters. U kunt alles via internet bekijken en  geëncrypteerde en gecomprimeerde kopieën van gearchiveerde e-mail opnieuw naar uw klant versturen.

Integratie en Automatisering

Wij leveren kant-en-klare addons om de e-mailfiltering- en archiveringsdiensten volledig te integreren in de standaard controlepanelen en andere e-mailtools (cPanel, Parallels Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem en Open-Xchange).

Ondersteunde Mailservers

Onze oplossingen zijn volledig onafhankelijk en ondersteunen alle SMTP-compatibele mailservers, zoals Exchange, Zimbra, Postfix, Exim, Gmail en Lotus. Uw volledige e-mailarchief kan eenvoudig worden benaderd vanuit elke e-mailserver en is beschikbaar in uw Spampanel controlepaneel.

Volledige Ondersteuning en Updates

De e-mailarchiveringsdienst wordt 24/7 gemonitord door ons team. Wij doen ons best om superieure ondersteuning en uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden.

Beheer

De gebruiksvriendelijke interface van SpamExperts biedt verschillende niveaus van beheer, brandingopties, automatische gebruikersherkenning, white- en blacklisting tools en nog veel meer!

 

Resources:

SpamexpertsInkomendeFilters:

InkomendeFiltersPDF:

SpamexpertsUitgaandeFilters:

InkomendeFiltersPDF:

SpamexpertsEmailArchieven:

EmailArchievenPDF: