Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Spamexperts (E-mail archieven)

Waarom e-mailarchivering toevoegen aan uw licentie?

 

Back-up van en eenvoudige toegang tot bedrijfsgegevens

Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Voldoe aan compliance-voorschriften

E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Verbeter de performance van uw IT systeem

E-mailarchivering in de cloud elimineert problemen met opslag op lokale servers en voorkomt overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Vereenvoudig beheer met snelle geïndexeerde zoekopties

Individuele of massa-heraflevering van veilige, geëncrypteerde en gecomprimeerde e-mails, zijn slechts twee van de mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mailstromen van uw bedrijf.

 

 

 

 

Over Archiveringscompliance

Het is internationaal verplicht om e-mail te archiveren met een veilige archiveringsmethode die voldoet aan de geldende wet- en

regelgeving.

 

Regelgevende instanties op internationaal, landelijk, regionaal, provinciaal en branche-niveau (FRCP, FOIA, SOX, HIPAA,

FINRA, GLBA, NYSE, NASD, SEC, HITEC en andere), eisen archieven die aan aan wet- en regelgeving voldoen, redundant zijn uitgevoerd en eenvoudig  toegankelijk zijn. eDiscovery heeft toegevoegde waarde voor de compliance-verplichtingen van organisaties, die desgevraagd documentatie uit e-mailarchieven op korte termijn moeten kunnen lokaliseren, veiligstellen en gebruiken.

 

Duale Toepassing

Onze e-mailarchiveringsoplossing kan worden toegepast in de redundante SpamExperts Hosted Cloud of op uw eigen hardware met onze Local Cloud.

Journal Archivering

Door (activiteitenrapport-) archivering op de server kunnen eindgebruikers gearchiveerde e-mails niet wijzigen. Door alle inkomende en uitgaande e-mailcommunicatie op deze wijze vast te leggen, kunnen organisaties zich houden aan de geldende regelgeving en organisatiegebonden compliance-vereisten.

Compliance en Continuïteit

Zorg ervoor dat u kunt voldoen aan alle eDiscovery- en regelingsverzoeken. Archiveer, benader en bekijk bedrijfskritische e-mails – zelfs als uw lokale e-mailinfrastructuur niet online is.

Gegevensbescherming

Onze service maakt een back-up van al uw belangrijke e-mails, archiveert met compressie en encryptie en zorgt voor efficiënte en veilige databeveiliging.

Zoeken en Ophalen

Zoek en haal e-mails eenvoudig op met de geïndexeerde zoekfunctie. Binnen de e-mailarchivering van SpamExperts zijn zoekopdrachten per domein of per eindgebruiker mogelijk met een scala aan zoekparameters. U kunt alles via internet bekijken en  geëncrypteerde en gecomprimeerde kopieën van gearchiveerde e-mail opnieuw naar uw klant versturen.

Integratie en Automatisering

Wij leveren kant-en-klare addons om de e-mailfiltering- en archiveringsdiensten volledig te integreren in de standaard controlepanelen en andere e-mailtools (cPanel, Parallels Automation, Plesk, Direct Admin, ISPsystem en Open-Xchange).

Ondersteunde Mailservers

Onze oplossingen zijn volledig onafhankelijk en ondersteunen alle SMTP-compatibele mailservers, zoals Exchange, Zimbra, Postfix, Exim, Gmail en Lotus. Uw volledige e-mailarchief kan eenvoudig worden benaderd vanuit elke e-mailserver en is beschikbaar in uw Spampanel controlepaneel.

Volledige Ondersteuning en Updates

De e-mailarchiveringsdienst wordt 24/7 gemonitord door ons team. Wij doen ons best om superieure ondersteuning en uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden.

Beheer

De gebruiksvriendelijke interface van SpamExperts biedt verschillende niveaus van beheer, brandingopties, automatische gebruikersherkenning, white- en blacklisting tools en nog veel meer!

 

Resources:

SpamexpertsEmailArchieven:

EmailArchievenPDF: