Einsteinstraat 30F - 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info@lezer.net

Panda Security

Over Panda

Panda Security is een Spaanse multinational gespecialiseerd in de ontwikkeling van IT-beveiligingsoplossingen. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op de ontwikkeling van antivirussoftware, maar geleidelijk aan zijn de activiteiten uitgebreid met geavanceerde cyberbeveiligingsservices met behulp van een technologie voor het voorkomen van cybercriminaliteit. De gepatenteerde technologie van het bedrijf, TruPrevent, bestaat uit een set met proactieve mogelijkheden met als doel het blokkeren van onbekende virussen. Samen met het Collective Intelligence-model, dat in feite het eerste systeem was voor het realtime automatisch detecteren, analyseren en classificeren van malware, is TruPrevent de voorloper van het nieuwe Adaptive Defense-beveiligingsmodel.

HOE PANDA-TECHNOLOGIE WERKT

Traditionele cybersecurity worstelt met gemene nieuwe malware. Onze slimme technologie, gebaseerd op Big Data en AI, controleert elke actieve toepassing die op uw systemen wordt uitgevoerd en classificeert werkelijk ALLES. Anders dan traditionele antivirusoplossingen, die alleen in actie komen als een proces schadelijk is, detecteert onze technologie aanvallen nog voordat ze worden uitgevoerd.

Ontworpen ter verhoging van het beveiligingsniveau van uw bedrijf tegen gerichte aanvallen…

Maak kennis met ons intelligenceplatform

_

Verkrijg volledige controle over alles wat in uw netwerk gebeurt! Voorkom gegevenslekken, of ze nu afkomstig zijn van malware of van uw werknemers. Ontdek en herstel kwetsbaarheden van systemen en toepassingen en detecteer gerichte aanvallen tegen uw systemen.

Voor Bedrijven:

DoelGroepen:

 

Overheidsinstellingen en openbare organisaties

Met name bij openbare instellingen zijn grootschalige IT-infrastructuren gebruikelijk. Bovendien beschikken veel overheidsinstellingen, naast talrijke lokale overheidsorganen met lokale netwerken, ook over individuele internettoegangsrechten. Om dergelijke complexe en decentraal gepositioneerde systemen tegen cyberaanvallen, van welke aard dan ook, te beschermen zijn er de meest effectieve malware-technologieën nodig.

 

Het onderwijs

Onderwijsinstellingen hebben vaak grote netwerken die vaak over verschillende scholen en klaslokalen zijn verspreid; meestal met een groot aantal laptops en andere mobiele apparaten. Typisch voor computers van dergelijke organisaties is ook dat zij van veel personen worden gebruikt, die zonder beperkingen gebruik maken van USB-sticks en op internet surfen. Juist voor het publiek toegankelijke omgevingen vergen naast een ervaren IT-team ook een malware-oplossing die op alle situaties is voorbereid.

 

Gezondheidszorg

De uitdaging voor IT-teams in de gezondheidszorgsector is uiterst complex. Medische gegevens zijn heel persoonlijk en strikt vertrouwelijk. Honderd procent veiligheid en een ononderbroken gegevensbeveiliging zijn derhalve de sleutelfactoren in deze omgevingen. Alleen IT-beveiligingssystemen die steeds op de nieuwste ontwikkelingsstand zijn, kunnen aan deze eisen voldoen.

 

 

Onderneming

Om zich tegen bedrijfsspionage te beschermen en de bedrijfsactiviteiten niet in gevaar te brengen, hebben met name ondernemingen uit de industriële sector absoluut betrouwbare beveiligingssystemen nodig. Hier kan een eenvoudige besmetting de bron van grote financiële verliezen zijn. Deze omgevingen hebben derhalve een beveiligingssysteem dat maximale productiviteit garandeert en gegevensintegriteit (klantgegevens, producten, patenten, etc.) waarborgt nodig.

 

Detailhandel

Meer dan 90 procent van de kleine en middelgrote ondernemingen in Europa zijn reeds een keer het slachtoffer geweest van een (opgemerkte of onopgemerkte) IT-aanval. Dit bevestigt een onderzoek dat Panda Security in april 2015 in samenwerking met het marktonderzoeksbureau Nielsen heeft uitgevoerd. De grootste uitdaging van franchisenemers en detailhandelszaken is dat ze vaak geen of maar weinig middelen voor het IT-beveiligingsmanagement ter beschikking hebben. Een betrouwbare en vooral betaalbare IT-beveiliging wordt in tijden van toenemende digitalisering echter ook voor deze doelgroep steeds belangrijker.

 

Producten:

Panda Adaptive Defense 360

Adaptive Defense 360 biedt het hoogst mogelijke beveiligingsniveau voor IT-netwerken en loopt daardoor ver vooruit op blacklist gebaseerde antivirus-oplossingen. Met zijn geavanceerde IT-beveiligingssysteem van het hoogste technische niveau garandeert het een zeer uitgebreide beveiliging voor endpoints, servers en mobiele apparaten binnen een netwerk. Adaptive Defense 360 is een aan elke klant individueel aangepaste en door Panda beheerde Security Service, die 100 procent van alle draaiende applicaties bewaakt, logt en classificeert. Door de speciale combinatie van EDR- en EPP-technologieën binnen één enkel platform is deze oplossing ertoe in staat alle onbekende processen en elk ongewoon gedrag binnen een netwerk te herkennen en te blokkeren.

Meer over Adaptive Defense 360

 

Panda Systems Management

Voor Panda Security betekent meer controle tegelijkertijd ook meer veiligheid. Om deze reden bieden wij oplossingen als b.v. Panda Systems Management aan. Deze maakt het centrale beheer, de centrale controle en het support van alle apparaten binnen uw onderneming, mogelijk ongeacht of deze zich binnen het netwerk of erbuiten op externe vestigingen bevinden.

Meer over Systems Management  

Vragen? neem contact op

 

Waarom panda?

In meer dan 25 jaar heeft Panda Security belangrijke technologische mijlpalen in de beveiligingsbranche geplaatst. Tegenwoordig is Panda een degelijke, internationaal gerenommeerde, onderneming met vestigingen in meer dan 60 landen. Wij beschermen meer dan 25 miljoen gebruikers in ca. 200 landen. Onze missie is de continue ontwikkeling van innovatieve IT-management- en beveiligingsoplossingen om de computersystemen van onze gebruikers op een zo hoog mogelijk niveau te beschermen en te beheren.

Resources:

PandaSecurity: